Esti social media specialist?

Salutare! Super fain că te-ai oprit să arunci un ochi la oferta noastră! Deci, iată ce ai nevoie să știi: suntem o echipă tânără, plină de energie și inovație, care lucrează într-un mediu distractiv și dinamic.

Ce cautam?

Echipa noastra cauta un specialist talentat in domeniul social media marketing. Daca ai experienta in gestionarea campaniilor pe diverse platforme de socializare si esti pasionat de cresterea si implicarea comunitatii online, te invitam la o discutie.

Ce trebuie sa faci?

Dacă ai o minte creativă și îți place să fii mereu la curent cu cele mai recente trenduri din social media, atunci credem că vei fi ca peștele în apă în echipa noastră. Vrem să aducem la viață idei fresh și să construim comunități online care să se simtă ca o adevărată familie. Dacă îți place să creezi conținut care să inspire și să conecteze, atunci aici e locul tău.

Idenditate

În plus, vei avea șansa să lucrezi cu un brand care își propune să redefinească standardele din industria noastră. Suntem în căutare de cineva care să nu doar să facă postări pe Instagram sau Facebook, ci să creeze adevărate experiențe online, care să reflecte personalitatea noastră și să atragă și să fidelizeze publicul nostru tânăr și dinamic.

Ti-am atras atentia?

Deci, dacă simți că ai ce trebuie pentru a aduce un plus de valoare echipei noastre și ești pregătit să faci parte dintr-o călătorie captivantă în lumea social media, trimite-ne un mesaj și hai să discutăm mai multe! Te așteptăm cu brațele deschise în echipa noastră!