Cauți un loc de muncă?

Îți dorești o schimbare și vrei  faci parte dintr-o echipa entuziastă? Atunci hai să ne cunoaștem! Suntem în căutarea unei colege care să se alăture echipei noastre în calitate de trainer de modele videochat.

Experiență?

Dacă îți place să lucrezi cu oamenii și să contribui la dezvoltarea lor profesională, atunci acest job ar putea fi potrivit pentru tine. Nu-ți face griji dacă nu ai experiență în domeniu, deoarece noi te vom învăța tot ce trebuie să știi. Tot ce trebuie să aduci cu tine este ambiția și dorința de a excela.

Calități?

Este important să fii o persoană sociabilă și comunicativă, să ai abilități bune de comunicare în limba engleză și să fii deschis sau deschisă la noi experiențe și provocări.

Pregătită?

Dacă te regăsești în aceste descrieri și ești gata să începi o nouă aventură în cariera ta, atunci te invităm să aplici pentru poziția noastră de trainer de modele videochat. Trimite-ne CV-ul tău la adresa noastră de email și noi te vom contacta pentru mai multe detalii.

Salariu?

În plus față de oportunitatea de a te alătura unei echipe prietenoase și pline de viață, noi oferim și alte beneficii care să îți facă munca mai plăcută și mai motivantă:

  • Pachet salarial competitiv, cu posibilitatea de a câștiga și bonusuri în funcție de performanțe;
  • Program flexibil, care îți permite să îți organizezi timpul în funcție de nevoile tale personale;
  • Training și suport constant din partea echipei noastre, pentru a te ajuta să îți atingi potențialul maxim în domeniu;
  • Oportunități de avansare în cadrul companiei, pe măsură ce îți dezvolți abilitățile și experiența;
  • Atmosferă de lucru plăcută și relaxată, într-un mediu modern și confortabil.