Esti videograf?

Ești pregătit să pornești într-o altă aventură? Perfect, pentru că acum căutăm un videograf talentat și pasionat de editare video, care să se alăture echipei noastre pline de energie și creativitate.

Ce cautam?

Dacă ai o viziune unică și îți place să aduci la viață povești prin intermediul imaginilor în mișcare, atunci ești persoana pe care o căutăm. Ne dorim un artist al obiectivului care să fie la fel de confortabil în fața camerei de filmat, cât și în spatele ecranului de editare.

Ce trebuie sa faci?

Proiectele noastre sunt variate și interesante, iar noi suntem deschiși să experimentăm și să explorăm noi modalități de a prezenta conținutul nostru. Deci, dacă ești în căutarea unor provocări și vrei să faci parte dintr-o echipă care își propune să dărâme barierele în industria noastră, atunci nu ezita să aplici.

Idenditate

Avem nevoie de cineva cu experiență în filmare și editare video, dar și cu o atitudine pozitivă și deschisă față de colaborare. Dacă ești gata să îți aduci contribuția la proiecte care să încânte și să inspire, atunci te așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem.

Ti-am atras atentia?

Trimite-ne un mesaj și hai să discutăm mai multe despre cum poți fi parte din echipa noastră și să construim împreună viitorul afacerii noastre!