Studio videochat Bucuresti - MissJoy - Vrei sa faci videochat dar nu stii cum? - Devino model de videochat - Videochat Universitate
Intrebari frecvente

Daca intrebarea ta nu se regaseste in lista de mai jos, ne poti contacta oricand la numarul de telefon afisat, pe whatsapp sau ne poti scrie chiar aici.

Ce presupune interviul?

Interviul este o discutie prieteneasca, intr-o atmosfera relaxata, in care ne cunoastem, aflam asteptarile fiecarei parti si iti raspundem deschis la orice intrebare. Tot in cadrul interviului, iti va fi prezentat studioul si spatiile de lucru. P.S: te asteptam cu bomboane si cafea! ♥

Cat pot sa castig EU din videochat?

Daca esti pentru prima data in industria videochat, si doresti sa lucrezi 6-8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, din statisticile noastre reiese un venit de ~3.000$/luna.
Daca nu esti incepatoare in industria videochat, poti depasi pragul de 10.000$/luna.

Trebuie sa stiu engleza?

Engleza este un factor important in jobul de model, caci comunicarea se face cu utilizatori din afara tarii (preponderent, din America). Totusi, noi credem ca mai important decat cunoasterea limbii engleze este dorinta de a invata. Astfel, iti oferim gratuit cursuri de limba engleza si asistenta constanta din partea trainerului.

Este legal sa fac videochat?

Studioul nostru functioneaza respectand legislatia in vigoare, iar tu vei lucra in acelasi mod: colaboram doar cu persoane care au implinit varsta de 18 ani, semnam contractul inainte sa incepi activitatea, imediat dupa ce te angajezi in videochat, platim la stat impozitele si taxele aferente castigurilor tale si ale noastre, asiguram transparenta totala in ceea ce priveste contributiile catre stat. Poti verifica online, in orice moment, statusul taxelor tale.

Care sunt turele de lucru in videochat?

Noi recomandam un program de lucru de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana, fie pe tura de zi (in intervalul 06:00 – 18:00), fie pe tura de noapte (in intervalul 18:00 – 06:00).

Pot sa stau online mai putin de 8 ore?

Da, atata timp cat iti atingi targetul personal, iti poti organiza progamul cum vrei tu!

O sa ma vada persoane cunoscute online?

Nu, la cererea ta putem bana orice tara doresti, astfel incat sa te feresti de publicul nedorit.

Devino model de videochat ♥ Afla cum poti avea cel mai bine platit job al momentului!

    Studio videochat Bucuresti

    Studio videochat certificat LiveJasmin

    studio videochat Bucuresti